TIP NA DOVOLENKOVÉ DARČEKY

TIP NA DOVOLENKOVÉ DARČEKY

Darčeky z dovoleniek, to isto všetci poznáte. U nás sa to rieši takto, jedlým darčekom, lebo dobré a lokálne jedlo, či už zo susedných krajov alebo z exotiky, nás vždy doma poteší viac ako všakovaké čačky mačky, sladkosti a iné sadoprachy.

Tento krát sme zňuchli na počkanie 2 mangá, 2 dragon fruity a 1 sladučký a šťavnatý ananás. A bolo to neuveriteľne dobré, a áno viem, z nášho pohľadu nelokálne. Ale o tom som teraz nechcela, pretože  skôr mi išlo o to, s vami zdieľať môj názor na duchaplné podovolenkové obdaruvávanie všetkých rodinných príslušníkov a kamarátov magnetkami, tričkami s nápismi miest, ktoré sme vlastne nikdy nenavštívili, či lacnými parfémami anajmä o tom, ako to môžeme zmeniť alebo obmedziť. Ale už nám boli podarované napríklad aj skvelé sicílske pomaranče.

Ja si dám na tom veľmi záležať, pretože nemám rada plytvanie a nemyslím si, že je nutnosť odvšadiaľ niečo priniesť. Alebo ked už, tak potom takéto zdravé – pre nás nelokálne – pre dovolenkára lokálne – dobroty.

No Comments

Post A Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.