AKO NA DOMÁCE NANUKY

AKO NA DOMÁCE NANUKY

Naša malá Andulka miluje nanuky. Ale nie hociaké, domáce! Jasné, že klasike z obchodov a zmrzlinární sa asi nevyhneme úplne, no zdravý základ do života to chcelo od maminky ..a je to najjednoduchšia vec na svete!

Čo budeme potrebovať?

Treba k tomu len akékoľvek (ideálne) sezónne ovocie, smotanu alebo smotanový jogurt (a aj ricotta je skvelá ☝️) a niečo na osladenie (ak nie je ovocie dostatočne sladké samé o sebe). Potom už len rozmixovať a naliať do formičiek.

My máme najradšej čisté jahody a smotanový jogurt s javorovým sirupom. Ale super kombo a taký môj návrat do detstva sú aj marhule s jogurtom, kúsky čerešní alebo višní v smotane preliate medom, banán s mangom, vanilkou a bazovým sirupom. Čokoládové na obrázku boli jedny z prvých, ktoré som kedy skúšala pripraviť. A najnovšie máme na pláne spotrebovať naše ešte zamrazené čučoriedky s jahodami z balkóna, doplnené gréckym jogurtom a kúskami čokolády. Kým teda nezačne tá ozajstná nanuková sezóna z domácich jahôd. Ozaj, vyskúšajte k nim niekedy pridať aj mätový sirup! Dobrú chuť.

No Comments

Post A Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.